středa 13. března 2013

Gelové nehty/ Gel nails

K Vánocům jsem dostala úžasný dárek. Sadu na tvorbu gelových nehtů. Konečně jsem se dostala k focení mé tvorby. Není tam vyfocené všechno, ale bohužel tahle práce vyžaduje obě ruce, takže mam vyfocené jenom to co byl přítel schopen fotit. Chápu to, nebavilo ho pak mé neustále ,, a pojď to vyfotit ještě takhle, aby bylo vidět i tohle". I tak mu moc děkuji. Snad někdy vyfotím řádně celý průběh a budu se moc o to s Vámi podělit.
Nejdříve si zastrkávám kůžičku dřevěnou špachtlí(chybí mi vyfocená a její přesný název neznám). A poté následuje lehké obroušení pro zmatnění nehtů viz první foto. Toto broušení se nesmí přehnat, protože jak víme, typy drží nejlépe na zdravých nehtech.
Další na řadě je hledání dobrého typu na jednotlivé nehty. Typ musí zakrývat celý nehet po jeho šířce, nesmí nás tlačit a nesmí přesahovat 1/2 lůžka nehtu. 

Následuje lepení typu. Potřeme lepidlem ve vyznačené části typu, z mé zkušenosti vím, že je lepší dát více lepidla a pak ho utřít. Při lepení nemusíte pospíchat, protože většina lepidel nereaguje na vzduch ale na tlak. Takže nepanikařit nezaschne to extra rychle. Důležité je pokládat nehet z úhlu 90° a pomalu, tímto docílíme toho že se pod nehtem nevytvoří vzduchová bublina a nehet nám bude déle držet.
Takhle nějak vypadá nalepená celá ruka. Nehty na fotce mam nalepené trošku křivě, ale nu co, stává se :o) Po spilování to není vidět. 
Sestříháváme nehty, nejlepší je tato speciální gilotina, pokud nemáte upřímně Vás lituji. Pilovat tolik nehtů do požadované délky musí zabrat hodně času a energie...
Pilování a gelování nemám nafocené :o( takže někdy příště. 

A tady je ukázka některých mých prací. Snad se vám líbí :) 


Žádné komentáře:

Okomentovat